MVMT

MVMT

Stiftet i 2013 af Jake Kassan og Kramer Laplante, MVMT er et urmærke med fokus på et lækkert design til en god pris. Søger du er minimalistisk og stilrent ur, uden ekstra funktioner, så er et MVMT ur et perfekt valg. 

Watchia.dk er udpeget som officiel forhandler af MVMT ure i Danmark. Det betyder at du trygt kan handle MVMT hos os med vished om at uret er ægte og inkluderer den officielle garanti.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype
Datovisning

Varer 1-48 af 77

Side
pr. side
Stigende orden

Drømmen om en global bevægelse

Mærket MVMT blev skabt af Jake Kassan og Kramer Laplante i 2013, Los Angeles. De to mænd var frustrerede over de høje markedspriser på ure, da de selv var af den overbevisning at et lækkert ur i et godt design burde være tilgængeligt for alle. Dette blev derfor grundfilosofien bag mærket, da de to mænd tog springet til at starte deres egen virksomhed. For at samle nok midler til at starte deres egen virksomhed, satte de to stiftere gang i en crowdfunding kampagne som blev en kæmpe success. At MVMT blev grundlagt på en crowdfunding kampagne fik kæmpe betydning for mærket, da stifterne ønskede at MVMT skulle være “folkets” urmærke. 

På få år blev MVMT en kæmpe success både nationalt og internationalt. Succesen tildeles i høj grad mærkets følgere, som var med til at sprede ordet. I 2018, kun fem år efter mærket blev lanceret, havde det solgt mere end 1 million ure globalt. Denne milesten understregede at fokus på kunden var den rette fremgangsmåde. Derfor lader mærket sig altid inspirere af sine fans og gør stort i at lytte til feedback fra sine kunder. På den måde har MVMT skabt sig et online fællesskab. Selv siger grundlæggerne: “MVMT er bygget til de eventyrlystne, de kreative og de vovemodige, som ikke er bange for at gå mod normerne. Frem for alt skaber vi ure der skal inspirere til at nå drømme, at inspirere vores vores følgere til at leve livet på deres egne betingelser.”

Varer 1-48 af 77

Side
pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!